Глазур для Паски: 5 цікавих та незвичних рецептів
Ідеальна цукрова глазур з желатином
5 (100%) 1 голосів

Складові:
Цукор – 1 стакан
Желатин – 1 ч. л.
Вода – 6 ст. л.
Сік лимону

Приготування:
1). Желатин висипаємо в невелику ємкість та заливаємо 2 ст. л. води, залишаємо до набухання.
2). В каструльку висипаємо цукор і заливаємо 4 ст. л. води, і ставимо на невеликий вогонь.
3). Доводимо до кипіння, та виримо поки цукор не розійдеться.
4). Забираємо з вогню, добавляємо набухлий желатин, і добре розмішуємо.
5). Далі беремо міксер, і збиваємо на максимальній швидкості поки маса не побіліє.
6). В кінці добавляємо пару капель лимону (або апельсину, або харчового барвника, якщо потрібно кольорову глазур)

американські пончики Донатс

TandiCook telegram