Картопля по-селянськи

Складові:
Картопля – 6-7 шт.
Сіль – 0,5 ч.л.
Сухий часник – 1 ч.л.
Панірувальні сухарі – 3 ст.л.
Олія – 2 ст.л.

Для соусу:
Сметана – 3 ст.л.
Сіль – 0,5 ст.л.
Часник – 1 зубчик
Кріп

Приготування:
1). Картоплю чистимо та нарізаємо на дольки.
2). Викладаємо в глибоку миску та заливаємо окропом. Залишаємо на 15 хвилин.
3). Зливаємо воду. Додаємо сіль, панірувальні сухарі, сухий часник та олію. Перемішуємо.
4). Деко застеляємо пергаментом. Викладаємо дольки картоплі окремо один від одного.
5). Випікаємо при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
6). Для соусу сметану змішуємо з сіллю, часником та кропом.

Смачного!