Складові:
Яблука – 3 шт.
Сир кисломолочний – 350-400 г.
Яйця – 2 шт.
Цукор – 100 г.
Масло – 100 г.
Сіль – 5 г.
Борошно – 350 г.
Розпушувач – 10 г.
Цукор+кориця
Приготування:
1). Яблука чистимо та нарізаємо на кубики.
2). В миску кладемо сир. Додаємо яйця, цукор, розтоплене масло та перемішуємо.
3). Додаємо яблука.
4). Додаємо борошно та розпушувач. Змішуємо тісто.
5). Мокрими руками формуємо кульки. Кожну кульку обвалюємо в цукрі з корицею.
6). Викладаємо на деко. Притискаємо кожну кульку руками.
7). Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 40 хвилин.
Смачного!
















