Складові:
Для тіста:
200 г. борошна
100 г. цукрової пудри
дрібка солі
3 ст. л. какао
0,5 ч. л. розпушувача
70 г. вершкового масла
1 яйце ⠀

Для начинки:
150 г. шоколадної пасти
цукерки у вигляді яєць⠀ ⠀

Приготування:
1). Добре перемішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, цукрову пудру, сіль, какао та розпушувач.
2). Додаємо холодне вершкове масло (нарізане кубиками) і розтираємо все руками в крихту.
3). Потім додаємо яйце і замішуємо м’яке еластичне тісто (у разі необхідності, можна додати трохи води). Формуємо маленькі кульки та прибираємо у холодильник на 1-2 години.
4). Дістаємо охолоджені кульки і за допомогою часничниці видавлюємо тісто на пергамент. Формуємо гнізда та притискаємо серединку. Одне «гніздо» виходить із 2-3 кульок.
5). Випікаємо печиво у розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Потім дістаємо і даємо охолонути.
6). У серединку кладемо шоколадну пасту і зверху прикрашаємо цукерками у вигляді писанки. Зберігати краще у закритому контейнері.
Смачного!⠀