Шоколадно-апельсинова глазур для паски 

Шоколадно-апельсинова глазур для паски 

Складові:

  • 100 г. чорного шоколаду
  • 4 ст. л. апельсинового соку
  • 4 ст. л. вершкового масла
  • 3-4 ст. л цукру 

Приготування:

Всі інгредієнти помістити в каструлю з товстим дном, поставити на повільний вогонь і, постійно помішуючи, довести до однорідної маси.

 

Фруктова глазур для паски 

Складові:

  • 1 яєчний білок
  • 1, 2 ст. цукрової пудри
  • 5 ст. л. натурального ягідного сиропу

Приготування:

З білків і цукрової пудри приготувати міцну піну. Додати сироп і перемішати.

 

Кавова глазур для паски 

Складові:

  • 250 г цукру
  • 100 г міцної натуральної чорної кави

Приготування:

У цукор додати напій, поставити на невеликий вогонь, витримати до повного розчинення цукру. Зняти з вогню, злегка остудити, перелити в ємність для перемішування. Збивати міксером до тих пір, поки маса не загусне.

 

Вершково-ірисова глазур для паски

Складові:

  • 250 г. твердих ірисок
  • 60 г. вершкового масла
  • 1/3 ст. вершків
  • 3 ст. л. цукрової пудри

Приготування:

У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші.

 

Глазур для паски з білого шоколаду 

Складові:

  • 1 плитка білого шоколаду
  • 0, 5 банки згущеного молока,
  • харчові барвники – за бажанням

Приготування:

Шоколад розтопити на водяній бані, додати згущене молоко, барвники. Штучні барвники можна замінити натуральними: куркумою, ягідним соком.

 

Смачного!