5 способів як загортати млинці

Начинок для млинців є дуже багато – з сиром, з повидлом, з шоколадними чи горіховими пастами, з м’ясом, з грибами, з капустою… продовжувати можна дуже довго. Так само багато є і варіантів їх закручувати. Я підібрала самі цікаві та практичні. Серед цих варіантів кожен зможе знати собі улюблений спосіб загортання млинців.

  1. Трояндочкою. Кладемо млинець, по середині прокручуємо за годинниковою стрілкою та притискаємо посередині. Викладаємо начинку. Далі поступово до середини зводимо всі краї млинця та притискаємо.
  2. Трикутнички або бендерик. Викладаємо млинець та розрізаємо його навпіл. Круглі боки загортуємо орієнтовно на 2-3 см. На початку кладемо начинку і починаємо формувати трикутнички.5 способів як загортати млинці
  3. Трубочки. Кладемо млинець та загортаємо боки на 2-3 см. Викладаємо начинку і скручуємо в трубочку. Готову трубочку розрізаємо навпіл.5 способів як загортати млинці
  4. Прямокутником. Викладаємо млинець. З боків загортуємо його на 3-4 см. Викладаємо начинку та розмащуємо її по всьому млинцю. Починаємо формувати прямокутник, загортаючи млинець на 5 см.5 способів як загортати млинці
  5. Великий трикутник. Викладаємо млинець, розрізаємо його від центу до краю (по радіусу). І відразу біля розрізу кладемо начинку. По кругу загортуємо млинець і формуємо трикутник.5 способів як загортати млинці