Начинок для млинців є дуже багато – з сиром, з повидлом, з шоколадними чи горіховими пастами, з м’ясом, з грибами, з капустою… продовжувати можна дуже довго. Так само багато є і варіантів їх закручувати. Я підібрала самі цікаві та практичні. Серед цих варіантів кожен зможе знати собі улюблений спосіб загортання млинців.
- Трояндочкою. Кладемо млинець, по середині прокручуємо за годинниковою стрілкою та притискаємо посередині. Викладаємо начинку. Далі поступово до середини зводимо всі краї млинця та притискаємо.
- Трикутнички або бендерик. Викладаємо млинець та розрізаємо його навпіл. Круглі боки загортуємо орієнтовно на 2-3 см. На початку кладемо начинку і починаємо формувати трикутнички.
- Трубочки. Кладемо млинець та загортаємо боки на 2-3 см. Викладаємо начинку і скручуємо в трубочку. Готову трубочку розрізаємо навпіл.
- Прямокутником. Викладаємо млинець. З боків загортуємо його на 3-4 см. Викладаємо начинку та розмащуємо її по всьому млинцю. Починаємо формувати прямокутник, загортаючи млинець на 5 см.
- Великий трикутник. Викладаємо млинець, розрізаємо його від центу до краю (по радіусу). І відразу біля розрізу кладемо начинку. По кругу загортуємо млинець і формуємо трикутник.