Шоколадно-апельсинова глазур для паски
Складові:
- 100 г. чорного шоколаду
- 4 ст. л. апельсинового соку
- 4 ст. л. вершкового масла
- 3-4 ст. л цукру
Приготування:
Всі інгредієнти помістити в каструлю з товстим дном, поставити на повільний вогонь і, постійно помішуючи, довести до однорідної маси.
Складові:
- 1 яєчний білок
- 1, 2 ст. цукрової пудри
- 5 ст. л. натурального ягідного сиропу
Приготування:
З білків і цукрової пудри приготувати міцну піну. Додати сироп і перемішати.
Складові:
- 250 г цукру
- 100 г міцної натуральної чорної кави
Приготування:
У цукор додати напій, поставити на невеликий вогонь, витримати до повного розчинення цукру. Зняти з вогню, злегка остудити, перелити в ємність для перемішування. Збивати міксером до тих пір, поки маса не загусне.
Вершково-ірисова глазур для паски
Складові:
- 250 г. твердих ірисок
- 60 г. вершкового масла
- 1/3 ст. вершків
- 3 ст. л. цукрової пудри
Приготування:
У розтоплену суміш з масла та вершків додати іриски і цукрову пудру. Варити на повільному вогні до отримання однорідної суміші.
Глазур для паски з білого шоколаду
Складові:
- 1 плитка білого шоколаду
- 0, 5 банки згущеного молока,
- харчові барвники – за бажанням
Приготування:
Шоколад розтопити на водяній бані, додати згущене молоко, барвники. Штучні барвники можна замінити натуральними: куркумою, ягідним соком.
Смачного!