Домашні сосиски

Складові:
Куряче філе – 600 г.
Масло – 40 г.
Молоко – 100 мл.
Яйце – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.Приправа для курки – 1/3 ч. л.
Сіль – 1/3 ч. л.
Червоний перець – 1/3 ч. л.

Приготування:
1). Філе ріжемо на кусочки та кладемо в чашу блендера.
2). Туди ж добавляємо цибулю, яйце, молоко та масло. Збиваємо до консистенції пюре.
3). Добавляємо приправу для курки, червоний мелений перець та сіль.
4). На робочу поверхню кладемо вирізаний з рукава для запікання прямокутник. На рай кладемо 1 ст. л. нашого фаршу та формуємо сосиску. Краї скріплюємо дротиками від рукава для запікання або міцною ниткою. З даної кількості продуктів получається 12 сосисок.
5). Викладаємо сосиски в кастрюлю з киплячою водою, та варимо 15-20 хвилин.
6). Сосиски можна їсти в вареному вигляді, а можна обсмажити на вершковому маслі до рум’яної скоринки.

Смачного!