Чому потрібно їсти груші щодня: факти, які здивують

Багато хто з дитинства любить цей соковитий та солодкий фрукт – грушу. Проте, мало кому відомо, що вона ще й дуже корисна. Ряд її корисних властивостей – серйозний привід для додавання її до щоденного раціону.

Перше, про що варто знати, – цей фрукт містить у своєму складі величезну кількість унікальних за складом ефірних олій та безліч біологічно активних речовин, необхідних організму.

Введення груш у щоденний раціон покращить захисні можливості організму та зміцнить імунітет.

Також ці речовини допомагають у боротьбі з депресивними станами, завдяки стимуляції вироблення гормону радості в організмі.

Грушу їсти можна навіть тим, кому потрібне дієтичне харчування. Хвороби нирок та серця, цукровий діабет та порушення прохідності капілярів не є перешкодами для вживання плода, а сам плід підтримає організм корисними речовинами.

Груша практично не втрачає своїх властивостей при сушінні, що дозволяє вживати натуральні плоди цілий рік.