Складові
- Картопля
- Сіль
- Паприка
Приготування
- Картоплю нарізаємо дуже тоненько, приблизно 2 мм. Промиваємо, щоб максимально змити крохмаль
- На застелений пергаментний папір або рушник, викладаємо по одному картопляні шматки для максимально можливого підсихання.
- Підсушені скибки картоплі викладаємо на пергаментний папір і відправляємо в мікрохвильовку.
Поради
- При потужності мікропечі 800 Ват достатньо приблизно 4 хвилини.
- Для одномірного запінання скибочки картоплі повинні бути одинаковими, приблизно 2 мм. Ножем таких результатів досягнути важко, найкраще для цього підходить шатківниця для овочів.
- Скибки картоплі, якщо погано підсушені, то під час запікання будуть прилипати до паперу. Тому сушити картоплю обов’язково!!!