Домашній кетчуп. Смак, як з магазину!

Складові:
помідори – 5 кг.
цукор – 0,5 кг.
чорний мелений перець – 0,5 ст. л.
паприка – 0,5 ст. л.
кориця – 0,5 ч. л.
часник – половина головки
гвоздика – 3 шт.
оцет – 100 грам
сіль – 3 ст. л.
крохмаль – 2-3 ст. л.

Приготування:
1). Помідори пропустити через м’ясорубку.
2). Додати всі спеції крім крохмалю.
3). Варити 1,5 години.
4). Перетерти кетчуп через сито.
5). Відлити 1 літру кетчупу, розчинити в ній крохмаль, і вилити назад в каструлю помішуючи. Варити ще 30 хвилин.
6). Розлити в стерилізовані банки.

Смачного!

Домашній кетчуп

Домашній кетчуп

TandiCook telegram