Гарбузовий чізкейк

Складові:
Сирний шар:
Сир домашній 500 г.
Яйця 2 шт.
Цукор 100 г.
Кефір 100 г.
Борошно 3 ст. л.
Молоко (за потреби)

Гарбузовий шар:
Гарбуз 500 г.
Яйця 2 шт.
Цукор 100 г.
Цедра лимона
Борошно 3 ст. л.

Приготування:
1). До сиру вибиваємо яйця, додаємо цукор, кефір та борошно.
Все збиваємо блендером.

2). Розрізаємо гарбуз. Чистимо. Нарізаємо на шматочки.

3). Викладаємо на деко та ставимо в духовку для запікання.
180 градусів до готовності (перевіраємо виделкою).

4). Чистимо гарбуз від шкірки, до нього додаємо яйця, цукор, натираємо цедру лимона та додаємо борошно. Все збиваємо блендером.

5). Форму змащуємо олією. Викладамо в середину форми по черзі по 2 ст. л. один раз сирну масу, далі гарбузову. І так до закінчення тіста.

6). Випікаємо при 180 градусів протягом 30 – 40 хвилин.

Смачного!