Складові:
Грецькі горіхи – 300 г.
Цукор – 125 г.
Вода – 55 г.
Дрібка солі
Ванільний цукор
Вершкове масло – 30 г.
Приготування:
1). На сковорідку викладаємо всі складові, окрім масла. Починаємо перемішувати.
2). Цукор почне кристалізуватися, горішки стануть білими. Продовжуємо перемішувати.
3). Соусу повинно ставати менше – він залишається на горішках. Продовжуємо перемішувати.
4). Коли цукор починає заново розтоплюватись, горішки стають блискучими, – додаємо вершкове масло.
Продовжуємо перемішувати.
5). Коли масло повністю розтопилось, і горішки стали блискучими – перекладаємо їх на пергаментний папір, кладемо щоб вони не торкались один одного.
6). Даємо їм охолонути.
7). Зберігаємо в закритому контейнері.
Смачного!

















