4Олія або вершкове масло додаємо в тісто в самому кінці. Його не повинно бути занадто багато.
5Чи не збивайте тісто занадто довго, інакше воно вийде надто тягучим.
1Вилийте в каструлю яєчні жовтки і, додавши до них сіль і цукор, добре розітріть.
2Потім додайте молоко і перемішайте.
3Всипте борошно, додайте олію і замісити рідке тісто.
4Тісто потрібно збивати добре, але недовго.
5Випікати млинці звичайним способом.
1Борошно потрібно обов’язково просіювати в окрему миску безпосередньо перед приготуванням тесту – так воно насититься бульбашками повітря.
2Для приготування млинців використовуйте тільки свіжі яйця, а не сухий яєчний порошок.
3Спочатку змішуйте рідкі компоненти (вода, молоко, кефір, сироватка, яйця), а тільки потім додайте борошно.
4Олія або вершкове масло додаємо в тісто в самому кінці. Його не повинно бути занадто багато.
5Чи не збивайте тісто занадто довго, інакше воно вийде надто тягучим.