Складові:
500 г. молоко тепле
50 г. дріжджі
200 г. цукор
3 шт. яйця
150 г. масло вершкове 150 грам
10 г.ванільний цукор
500 г. борошно
0,5 ч. л. сіль
1 шоколадка
Приготування:
1). Дріжджі розвести з цукром, та дати розійтись.
2). В велику миску виливаємо тепле молоко, збиваємо 3 яйця, додаємо дріжджі, цукор, сіль, розтоплене масло та розмішуємо.
4). Даємо частину борошна та замішуємо міксером з насадкою для тіста. Борошно вводимо частинами поки тісто не стане туге.
6). Накриваємо рушником та даємо підійти.
7). Плитку шоколадки ріжемо на шматки.
8). Тісто ділимо на частини, в мене вийшло три. Все залежить від розміру Ваших форм.
9). Кожну частину розкачуємо, змащуємо розтопленим маслом та посипаємо шматками шоколадки.
10). Скручуємо в рулет, розрізаємо недо кінця навпіл та скручуємо “равлик” (детальніше вказано на відео).
11). Викладаємо наші крафіни в форму на 1/3 та даємо вирости.
10). Випікати при температурі 180 градусів 35-40 хв. (до готовності). Тривалість випікання залежить від духовки та розміру пасок.
Смачного!