Складові:
яйце – 1 шт.
цукор – 80 г.
ванільний цукор – 1 ч.л.
крохмаль – 50 г.
олія – 100 мл.
борошно – 200 г.
розпушувач – 1 ч.л.
Приготування:
1). В миску вибиваємо одне яйце, додаємо цукор та ванільний цукор. Збиваємо блендером.
2). Додаємо крохмаль. Перемішуємо.
3). Добавляємо олію і знову перемішуємо.
4). Далі додаємо борошно та розпушувач, і змішуємо тісто.
5). Тісто кладемо в пакет і відставляємо в холодильник на 30 хвилин.
6). Розкачуємо тісто товщиною 0,5 см. 7). Витискаємо двома формами – більшою та меншою, як на відео.
7). Ставимо в розігріту духовку на 5 хвилин на 180 градусів.
8). Виймаємо печиво, в середину кладемо карамельку, і знову ставимо в духовку на 5 хвилин.
Смачного!
















