Складові
- булка – 1 шт.
- сало – 100 г.
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- куряче філе – половинка
- сіль
- перець
Приготування:
1) Відділяємо кістки та м’ясо від шкіри риби. Як саме швидко це зробити показано в відео від Алли Ковальчук. Далі відділяємо м’ясо від кісток.
2) Варимо бульйон з кісток. моркви та цибулі, приблизно 20 хв.
3) На м’ясорубці перемелюємо філе риби, моркву, сало, розмочену булку, куряче філе. Пропускаємо 2 рази.
4) Начинаємо рибу фаршем, зшиваємо ниткою. Проколюємо виделкою декілька разів, щоб шкіра не лопнула при запіканні.
5) Рибу кладемо в рукав для запікання, заливаємо 150 г. бульйону.
Ставимо в духовку на 30 хв. при температурі 180 градусів.
Відео