Що покласти в начинку чебуреків, якщо набрид фарш: 3 несподіваних, але смачних варіанти

Чебурек – обсмажений у фритюрі пиріжок із м’ясом усередині. Прийнято вважати, що як начинка для страви можна використовувати тільки фарш. Однак кулінари-експериментатори давно дійшли висновку, що страва може мати не лише м’ясну начинку.

Хрустке тісто чудово поєднується з багатьма іншими продуктами. Наприклад, з рибою чи овочами. Що можна сміливо покласти у чебуреки, якщо немає фаршу?

Капуста

Кулінарам відомо, що цей овоч – чудова начинка для класичних пиріжків. При цьому мало хто знає, що капустяний інгредієнт ідеальний і як складова чебурека.

Зробити начинку потрібно наступним чином: спочатку нашаткувати кілограм капусти, нарізати дві цибулини та натерти пару морквин. Усі овочеві компоненти слід обсмажити. Причому капуста має опинитися на сковороді останньою.

Сир

Можна «перетворити» чебурек на своєрідний варіант хачапурі. Для цього як начинку потрібно використовувати сир. Бажано додати в продукт трохи зелені: на смак це позначиться виключно позитивно.

Риба

Якщо немає м’яса, то всередину чебурека можна покласти рибу. Особливо смачно буде, якщо використати мінтай. Рибу слід подрібнити за допомогою м’ясорубки, при цьому разом з рибою слід потрібно перемолоти цибулю.

Якщо все ж такий чебуреки з м’ясом для вас є найсмачнішими, пропоную класичний варінат приготування домашніх чебуреків.