Інгредієнти:
Начинка:
250 г. м’якого сиру
5 ст. л. цукру
1 пакетик ванільного цукру
Тісто:
200 г борошна
2 ч. л. розпушувача
3 ст. л. какао-порошку
1 яйце
180 цукру
100 мл олії
300 мл натурального йогурту
Приготування:
1. Духовку розігріти до 180 С.
2. Формочки змастити маслом.
3. Сир збити з цукром і ванільним цукром.
4. Змішати просіяне борошно, розпушувач і какао.
5. Яйце збити з цукром, олією, йогуртом.
6. Додати борошняну суміш, добре перемішати.
7. Тісто поділити навпіл.
8. Одну частину розкласти у формочки, потім покласти на тісто приблизно по 2 ч. л. начинки і накрити рештою тестом.
9. Випікати 20 хвилин.