Складові:
Яйця – 2 шт.
Цукор – 75 г.
Ванільний цукор – 1 пакетик
Олія – 25 г.
Какао – 3 ст.л.
Борошно – 60 г.
Розпушувач – 10 г.
Крем:
Згущене молоко – 200 г.
Сметана – 200 г.
Приготування:
1). Яйця збиваємо з цукром та ванільним цукром протягом 10 хв.
2). Додаємо олію. Перемішуємо.
3). Змішуємо всі сухі інгредієнти. Помаленьку вводимо до рідкої маси.
4). Тісто виливаємо на пергаментний папір.
5). Випікаємо при 175 градусах до готовності. Перевіряємо дерев’яною паличкою.
6). Готовий бісквіт скручуємо разом з пергаментним папером і розкручуємо.
7). Готуємо крем. Сметану збиваємо міксером. Додаємо згущене молоко. Ще раз збиваємо.
8). Змащуємо кремом та формуємо рулет.
9). Готуємо ганаш. Розігріваємо цукор, какао та масло. Доводимо до кипіння. Додаємо подрібнені горіхи. Змащуємо рулет.
Смачного!