Складові:
Шоколадне печиво – 200 г.
Яйце – 1 шт.
Цукор – 50 г.
Дрібка солі
Ванільний цукор
Кукурудзяне борошно – 20 г.
Кукурудзяний крохмаль – 20 г.
Молоко – 500 мл.
Масло – 50 г.
Шоколадка молочна – 90 г.
Олія – 40 мл.
Приготування:
1). В ємність кладемо яйце, цукор, ванільний цукор, сіль, борошно та кукурудзяний крохмаль. Перемішуємо.
2). Додаємо молоко. Знову перемішуємо.
3). Ставимо на вогонь та варимо до запустіння.
4). Відставляємо та додаємо вершкове масло. Перемішуємо.
5). В форму кладемо шар печива та викладаємо третину крему. Знов шар печива і знову крем. Останній шар печива і знову крем.
6). Накриваємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник.
7). Готуємо глазурі. Шоколадка немаємо на шматки і розтоплюємо. Додаємо олію та перемішуємо.
8). Глазур виливаємо на наш десерт і ставимо в холодильник на 5-6 годин або на ніч.
Смачного!

















