Цвітна капуста в клярі

Складові:
Цвітна капуста
Сіль
Копчена паприка
Яйця 2 шт.
Борошно 1 ст.л.

Приготування:
1). В каструлю з киплячою водою додаємо 1 ст.л. солі.
2). Кладемо в неї качани цвітної капусти. Варимо 5 хвилин.
3). Виймаємо. Розбираємо на суцвіття.
4). Готуємо кляр. В миску вибиваємо яйця, додаємо сіль, паприку, збиваємо. Додаємо борошно і ще раз збиваємо.
5). Викладаємо в кляр капусту і перемішуємо.
6). Кожне суцвіття обвалюємо в панірувальних сухарях.
7). Обсмажуємо до готовності на гарячій сковороді.
8). Можна їсти так, а можна з соусом.

Смачного!