Важливі моменти в приготуванні чебуреків

Якщо душа вимагає чогось смаженого, жирного та солоного, то варто приготувати чебуреки з одним «таємним інгредієнтом». Соковита та ароматна начинка змусить облизнутися будь кого.

Як приготувати смачну начинку для чебуреків?

Для чебуреків вибирають тільки найякісніше та свіже м’ясо, а також не забувають про цибулю. Повний список інгредієнтів виглядає так:

  • свинина чи яловичина – 600 грам;
  • цибуля – 300 грам;
  • чорний перець, сіль;
  • бульйон, саме бульйон є тим самим секретним інгредієнтом.

З нього і починають приготування начинки. М’ясо відварюють на слабкому вогні з овочами – очищеною цибулею та морквою.

Якщо з бульйоном немає бажання возитися, є спрощений варіант. У каструлю наливають трохи більше половини склянки води.

Рідину доводять до кипіння, а потім кладуть 1 великий або 2 маленькі лаврові листочки. Каструлю тримають на плиті ще 1 хв.

Поки бульйон остигає, займаються фаршем. М’ясо перекручують, цибулю подрібнюють. Овочі солять і перчать, а потім сильно його переминають, щоб пустив сік.

Цибулю та фарш змішують, а потім вливають воду з лавром або бульйон. Заготівлю перемішують, а потім ставлять у холодильник на 60 хв. За годину можна приступати до приготування чебуреків.

Пропоную простий та швидкий рецепт приготування смачних та хрустких чебуреків вдома.