Якщо душа вимагає чогось смаженого, жирного та солоного, то варто приготувати чебуреки з одним «таємним інгредієнтом». Соковита та ароматна начинка змусить облизнутися будь кого.
Як приготувати смачну начинку для чебуреків?
Для чебуреків вибирають тільки найякісніше та свіже м’ясо, а також не забувають про цибулю. Повний список інгредієнтів виглядає так:
- свинина чи яловичина – 600 грам;
- цибуля – 300 грам;
- чорний перець, сіль;
- бульйон, саме бульйон є тим самим секретним інгредієнтом.
З нього і починають приготування начинки. М’ясо відварюють на слабкому вогні з овочами – очищеною цибулею та морквою.
Якщо з бульйоном немає бажання возитися, є спрощений варіант. У каструлю наливають трохи більше половини склянки води.
Рідину доводять до кипіння, а потім кладуть 1 великий або 2 маленькі лаврові листочки. Каструлю тримають на плиті ще 1 хв.
Поки бульйон остигає, займаються фаршем. М’ясо перекручують, цибулю подрібнюють. Овочі солять і перчать, а потім сильно його переминають, щоб пустив сік.
Цибулю та фарш змішують, а потім вливають воду з лавром або бульйон. Заготівлю перемішують, а потім ставлять у холодильник на 60 хв. За годину можна приступати до приготування чебуреків.
Пропоную простий та швидкий рецепт приготування смачних та хрустких чебуреків вдома.