Гарбуз по праву вважається одним із найкорисніших продуктів, тому вживати його варто регулярно. Не втрачає гарбуз корисних властивостей і при заморожуванні, тому його завжди варто заготовляти.
Найкращий спосіб приготування
При смаженні гарбуз виходить смачним, але втрачає частину своїх корисних властивостей. При варінні смак продукту стає невідчутним і дуже “розмитим”. Тому варто вибирати запікання як найкращий метод приготування.
Прянощі для солодкого гарбуза
Переваги продукту у тому, що з його основі можна готувати корисні десерти. У такому разі як добавки варто використовувати кокосовий або тростяний цукор, кардамон, мускатний горіх та корицю. Це зробить гарбуз неймовірно смачним та ароматним.
Якщо гарбуз йде як гарнір або основна страва
У такому випадку природна насолода гарбуза буде добре поєднуватися з перцем чилі або халапеньо. Відмінною добавкою стане мелений імбир. Також варто розглянути як варіант коріандр.
Пропоную цікавий та надзвичайно смачний десерт з гарбуза – гарбузовий чізкейк.