Бананове печення
Бананове печення

Ігредієнти:

Банан – 1 шт.
Масло вершкове – 100 г.
Цукор – 2 ст. л.
Мед – 1 ст. л.
Яйце – 1 шт.
Сода – 0.5 ч. л.
Борошно пшеничне – 320-340 г.

Приготування:

Для приготування печива нам знадобиться один великий і стиглий банан, вершкове масло, цукор, мед, яйце, сода і мука.

Банан поламати на шматочки, скласти в блендер, додати яйце і м’яке вершкове масло. Добре збити.

Перекласти масу в ємність для замісу тіста. Додати цукор, мед і гашене соду. Перемішати.

Поступово додати борошно.

Тісто має вийти щільне, щоб не липнуло до рук, але м’яке. Загорнути його в плівку і прибрати в морозилку на 30 хвилин.

Потім дістати, розкачати завтовшки 3-4 мм і вирізати за допомогою формочок.

Застелити деко пергаментом і викласти печиво з невеликими проміжками. “Рости” воно буде вгору.

Випікати печиво при 180 градусах 12-14 хвилин до злегка золотистого верху.