Печиво Шоколадно-горіховий трюфель
Печиво Шоколадно-горіховий трюфель

Інгредієнти:
120 г.  вершкового масла
100 г.  очищених волоських горіхів
1,5 склянки борошна
2 ст. л. з гіркою какао-порошку
0,5 ч. л. ванільного цукру
1 яйце
3 ст. л. цукрової пудри
Додатково:
2 ст. л. какао
3 ст. л. цукрової пудри

Приготування:
Волоські горіхи подрібнити у блендері. Масло натерти на тертці, з’єднати з борошном, подрібненими горіхами, ванільним цукром і какао.
Руками розтерти в однорідну крихту.
Яйце збити з цукровою пудрою (можна додати який-небудь ароматизатор або алкоголь).
З’єднати збите яйце з сухою сумішшю, замісити однорідне м’яке тісто. Скачати тісто в кулю, загорнути в пакет і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
Деко для випічки застелити пекарської папером. З тіста скачати кульки розміром з волоський горіх і викласти на деко. Духовку розігріти до 190 градусів і випікати печиво 20 хвилин.
На тарілку просіяти какао і цукрову пудру. Тепле печиво обваляти в цій суміші з усіх боків.
Потім перекласти печиво на решітку і остудити.
М’яке, ароматне печиво готове.