Складові
- 200 гр. печива “до чаю” (топлене молоко)
- 50-80 г. вершкового масла
- 400 г. сметани
- 1/2 склянки молока
- 5 ст. ложки цукру
- 3-4 ст. ложки какао
- 10 гр. желатину
- 5-6 бананів
Приготування
1Печиво подрібнити в блендері, додати розтоплене масло. Перемішати, і викласти щільним шаром на дно форми. Це основа нашого десерту.
2Потім необхідно залити желатин водою (4 ложки води на 15 хвилин). Змішати сметану і 2-3 ст. ложки цукру. 2ст.ложкі цукру + какао + молоко варити на маленькому вогні 2-3 хвилини. Змішати приготовлену шоколадну масу зі сметаною.
3Беремо желатин і варимо його 1-2 хвилини і вливаємо його до сметанно-шоколадному суфле. Банани очистити і викласти на нашу раніше приготовлену основу. Залити банани суфле. Поставити в холодильник на ніч.
Рекомендую спочатку змастити форму рослинним маслом або готувати в рознімної формі. Вранці вийняти і викласти на тарілку, прикрасити.