Банановий десерт
Банановий десерт

Складові

  • 200 гр. печива “до чаю” ​​(топлене молоко)
  • 50-80 г. вершкового масла
  • 400 г. сметани
  • 1/2 склянки молока
  • 5 ст. ложки цукру
  • 3-4 ст. ложки какао
  • 10 гр. желатину
  • 5-6 бананів

Приготування

1Печиво подрібнити в блендері, додати розтоплене масло. Перемішати, і викласти щільним шаром на дно форми. Це основа нашого десерту.

 

2Потім необхідно залити желатин водою (4 ложки води на 15 хвилин). Змішати сметану і 2-3 ст. ложки цукру. 2ст.ложкі цукру + какао + молоко варити на маленькому вогні 2-3 хвилини. Змішати приготовлену шоколадну масу зі сметаною.

 

3Беремо желатин і варимо його 1-2 хвилини і вливаємо його до сметанно-шоколадному суфле. Банани очистити і викласти на нашу раніше приготовлену основу. Залити банани суфле. Поставити в холодильник на ніч.

Рекомендую спочатку змастити форму рослинним маслом або готувати в рознімної формі. Вранці вийняти і викласти на тарілку, прикрасити.