Сьогодні пропонуємо полинути в дитинство і спробувати улюблений рецепт булочок із корицею, які своїм смаком і ароматом навряд чи залишать байдужими Вашу сім’ю, а особливо діток
Складові
- Молоко – 0,5 л.
- Яйце – 1 шт.
- Маргарин – 2 ст. л.
- Цукор – 1 ст.
- Борошно – 2,5 ст.
- Дріжджі – 1/2 палочки.
- Кориця – 1 ст. л.
- Какао – 3 ст. л.
Приготування
1
Робимо дріжджове тісто. Дріжджі змішуємо з 2 столові ложки цукру та даємо “підійти” (10 – 15 хвилин)
2
В миску наливаємо тепле молоко, додаємо яйце, цукор, розтоплений маргарин, дріжджі. Збиваємо блендером, з насадкою для тіста, до однорідної маси.
3 Додаємо борошно та замішуємо тісто. Відставляємо його на деякий час, щоб воно збільшилось вдвічі в об’ємі.
4 В мисці змішуємо какао, корицю та 2 столові ложки цукру.
5Готове тісто розкатуємо в лист прямокутної форми. Поверха висипаємо суміш з какао та кориці. Скручуємо акуратно в рулон, та розрізаємо на частини довжиною 6-7 см.
6
Викладаємо булочки до деко. Змащуємо яйцем та посипаємо конжутом. Випікаємо при температурі 180 градусів 20 -25 хвилин. Смачного!
Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook