Булочки з корицею
Булочки з корицею
Булочки з корицею
5 (100%) 2 голосів

Складові

  • Молоко – 0,5 л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Маргарин – 2 ст. л.
  • Цукор – 1 ст.
  • Борошно – 2,5 ст.
  • Дріжджі – 1/2 палочки.
  • Кориця – 1 ст. л.
  • Какао – 3 ст. л.

Приготування

1

Робимо дріжджове тісто. Дріжджі змішуємо з 2 ст. л. цукру та даємо “підійти” (10 – 15 хвилин)

 

В миску наливаємо тепле молоко, додаємо яйце, цукор, розтоплений маргарин, дріжджі. Збиваємо блендером до однорідної маси.

 

3 Додаємо борошно та замішуємо тісто. Відставляємо його на деякий час, щоб воно збільшилось вдвічі в об’ємі.

 

4 В мисці змішуємо какао, корицю та 2 столові ложки цукру.

 

5Готове тісто розкатуємо в лист прямокутної форми. Поверха висипаємо суміш з какао та кориці. Скручуємо акуратно в рулон, та розрізаємо на частини довжиною 6-7 см.

 

6

Викладаємо булочки до деко. Змащуємо яйцем та посипаємо конжутом. Випікаємо при температурі 180 градусів 20 -25 хвилин. Смачного!

 


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook

Коментарі

avatar
  Підписатись  
Сповістити про