Домашній хліб. ПРОСТИЙ рецепт запашного хліба!

Складові:
Борошно – 500 г.
Молоко – 300 г.
Дріжджі пресовані – 30 г.
Маргарин – 50 г.
Сіль – 1 ч. л.
Цукор – 2 с. л.

Приготування:
1). Дріжджі розминаємо з 2 ст.л. цукру, та даємо “підійти”
2). В велику миску кладемо 2 ст. л. цукру, 1 ч. л. солі, дріжджі, 300 г. теплого молока, 50 г. розтопленого маргарину.
3). Борошно додаємо поступово, дивлячись на густоту тіста. Замішуємо міксером з насадкою для тіста.
4). Залишаємо в теплому місці та даємо тісту “підійти”. Тісто повинно збільшитись в розмірі вдвічі.
5). Далі викладаємо тісто в змащену форму. Зверху можна прикрасити хліб кунжутом.
6). Ставим хліб в духовку на 30 градусів, поки він не підніметься в формі.
7). Коли тісто піднялось, вмикаємо духовку на 180 градусів, та випікаємо протягом 50 хвилин.

Смачного!