Інгредієнти:
Домашнє молоко 1 л.
Домашній сир 1 кг.
Масло 100 г.
Жовтки з яєць 2 шт.
Сіль 1 ч. л.
Сода 1 ч. л.
Рецепт приготування твердого сиру:
Візьміть антипригарний посуд. Налийте молоко та доведіть до кипіння.
Домашній сир розім’яти виделкою і додати в молоко. Варимо приблизно 10 хвилин постійно помішуючи.
Відкинути зварений сир через марлю та мілке сито. Сироватка яка залишається знадобиться на приготування смачних млинців.
Виделкою розімніть жовтки та масло, після чого додайте сіль та соду.
З’єднати все разом і варити в каструлі на протязі 5 хвилин постійно помішуючи, це для того щоб маса стала однорідною.
По закінченню знімаємо з вогню і кладемо сир у лоток.
Після того як сир вихолоне поставити у холодильник на 2 години.