Фаршировані яйця з часниково-сирною начинкою

Складові:

  • Яйця – 5 штук
  • Плавлений сирок – 1 штука
  • Часник – 1 великий зубчик
  • Майонез
  • Зерна граната для прикраси

 

Приготування:

  1. Яйця відварити в соленій воді, а потім опустити в холодну воду або миску з льодом для охолодження.
  2. Очищені яйця розрізати навпіл і дістати жовтки.
  3. Плавлений сирок натерти на дрібній тертці.
  4. Часник видавити через прес.
  5. Жовтки розім’яти виделкою і змішати з часником і сиром, додавши майонез.
  6. З допомогою кондитерського шприца нафарширувати білки отриманою масою.
  7. Прикрасити зверху зернами граната або зеленню.