Складові:
короп – 1 – 1,5 кг.
булка – 1 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
куряче філе – половинка
сіль
перець
Приготування:
1) Відділяємо кістки та м’ясо від шкіри коропа. Як саме швидко це зробити показано в відео від Алли Ковальчук. Далі відділяємо м’ясо від кісток.
2) Варимо бульйон з кісток. моркви та цибулі, приблизно 20 хв.
3) На м’ясорубці перемелюємо філе коропа, моркву, розмочену булку, куряче філе. Пропускаємо 2 рази.
4) Начиняємо коропа фаршем, зшиваємо ниткою. Проколюємо виделкою декілька разів, щоб шкіра не лопнула при запіканні.
5) Кладемо коропа в рукав для запікання, заливаємо 150 г. бульйону.
Ставимо в духовку на 30 хв. при температурі 180 градусів.
Смачного!
https://youtu.be/qnAH3pBjABg