Печінковий торт
Печінковий торт

Складові:
печінка куряча – 500 г.
яйце – 1 шт.
молоко – 100 г.
мука – 5 ст. л.
олія – 5 ст. л.
сіль
перець
майонез – 180 г.
часник – 1 зубчик

Приготування:
1) Печінку перемелюємо на м’ясорубці.

2) Додаємо яйце, олію, муку, молоко та збиваємо все блендером. Додаємо сіль та перець.

3) Випікаємо на добре розігрітій сковорідці з двох сторін (сковорідка має бути сухою).

4) Майонез змішуємо з 1 зубчиком видавленого часника.

5) На тарілці формуємо торт, де кожен блінчик змащуємо майонезом. Зверху прикрашаємо за смаком.
Смачного!

TandiCook telegram