Кабачкова запіканка
Кабачкова запіканка

Складові

  • 400 г. кабачка
  • 100 г. сиру
  • 2 яйця
  • 100 г. сметани
  • 0,5 ч. л. соди гашеної
  • 150 г. борошна
  • зелень
  • 0,5 ч. л. солі
  • перець

Приготування

  1. Кабачок натерти, віджати. Сир дуже дрібно порізати або натерти, порізати зелень.

2. Соду перемішати зі сметаною, залишити на 5 хв, додати яйця, сіль, перець, збити виделкою, всипати борошно, перемішати.

3. Потім туди ж викласти сир, кабачок і зелень, змішуємо і виливаємо в змащену форму невеликого діаметра. Запікати 40-50 хв. при температурі 180 градусів.