Омлет, фарширований м'ясом
Омлет, фарширований м'ясом

Складові

  • 50 г. вареного меленого м’яса
  • 1 яйце
  • 1/2 кавової чашки молока
  • шматочок масла величиною як лісовий горіх
  • 1 ст. ложка протертих варених овочів з супу
  • зелень петрушки
  • 1 ст. ложка томатного соку

Приготування:
1). Яєчні жовтки розтерти з сіллю і маслом, додати збитий в піну білок. Кастрюльку змастити маслом, вилити в неї збиті яйця, занурити її в іншу посудину з водою, накрити кришкою і поставити в сильно розігріту духовку на 10 хвилин.
2). Готовий омлет перекинути на тарілку, викласти на нього перемелені м’ясо і овочі, згорнути і облити томатним соком.