Складові для вершкового крему:
- Сир – 350 г.
- Вершкове масло – 100 г.
- Цукрова пудра – 120 г.
- Ягоди – 50 г.
Приготування:
- Збийте усі інгредієнти у блендері.
- Помістіть крем у кондитерський мішок чи у поліетиленовий пакет з маленьким надрізом.
Складові для капкейків:
- Банани – 2 шт.
- Цукор – 100 г.
- Яйце – 2 шт.
- Мед – 1 ст.л.
- Молоко – 100 мл.
- Ягоди – 50 г.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Вершкове масло – 110 г.
- Цільнозернове борошно – 300 г.
Приготування:
- Подрібнить банани на невеликі шматочки. Зробіть пюре.
- Збийте масло, яйця, молоко і цукор. Масло повинно бути кімнатної температури.
- Додайте в суміш борошно, розпушувач, мед і бананове пюре. Збийте.
- У формочки для запікання покладіть ягоди. Зверху на них викладіть тісто.
- Запікайте у духовці, розігрітій до 170 градусів протягом 20 хв.
- Готовим капкейкам дайте трохи охолонути, після чого вийміть ложкою з них серцевинки.
- У серцевинку додайте вершковий крем за допомогою кондитерського мішка та зробіть характерний для капкейка дашечок.