КАПКЕЙКИ З ВЕРШКОВИМ КРЕМОМ

Складові для вершкового крему:

  • Сир – 350 г.
  • Вершкове масло – 100 г.
  • Цукрова пудра – 120 г.
  • Ягоди – 50 г.

Приготування:

  1. Збийте усі інгредієнти у блендері.
  1. Помістіть крем у кондитерський мішок чи у поліетиленовий пакет з маленьким надрізом.

Складові для капкейків:

  • Банани – 2 шт.
  • Цукор – 100 г.
  • Яйце – 2 шт.
  • Мед – 1 ст.л.
  • Молоко – 100 мл.
  • Ягоди – 50 г.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Вершкове масло – 110 г.
  • Цільнозернове борошно – 300 г.

Приготування:

  1. Подрібнить банани на невеликі шматочки. Зробіть пюре.
  1. Збийте масло, яйця, молоко і цукор. Масло повинно бути кімнатної температури.
  1. Додайте в суміш борошно, розпушувач, мед і бананове пюре. Збийте.
  2. У формочки для запікання покладіть ягоди. Зверху на них викладіть тісто.
  1. Запікайте у духовці, розігрітій до 170 градусів протягом 20 хв.
  1. Готовим капкейкам дайте трохи охолонути, після чого вийміть ложкою з них серцевинки.
  2. У серцевинку додайте вершковий крем за допомогою кондитерського мішка та зробіть характерний для капкейка дашечок.