Кавунний мохіто
Кавунний мохіто
Кавуновий мохіто
5 (100%) 14 голосів

Складові

  • Листя м’яти 6-8 шт;
  • 1/2 лайму;
  • кавун скибка;
  • Білий ром;
  • Лід 6 кубиків;
  • 1 ч.л. цукор

Приготування

1З’єднати вишневий і лимонний сік з цукром, перемішати. У келихи покласти кілька вишень.

 

2Налити сік на третину або трохи більше обсягу склянки, додати охолоджену просту або мінеральну воду з газом або без.

 

3Вишневий лимонад можна подати також з кубиками льоду.
Замініть вишневий сік на чёрносмородіновий – і ви отримаєте відмінний чёрносмородіновий лимонад.

 


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook