Кабачкова ікра
Кабачкова ікра
Кабачкова ікра
5 (100%) 19 голосів

Складові

  • Кабачок – 1 кг.
  • Помідор – 300 г.
  • Цибуля – 300 г.
  • Морква – 300 г.
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Цукор – 1,5 ст. л.
  • Лимонна кислота – 0,5 ч. л.
  • Перець паприка – 1 стручок
  • Томатна паста – 1 ст. л.

Приготування

1Очищуємо всі овочі, з кабачків обов’язково знімаємо шкірку. Нарізаємо кубіками 1,5 см на 1,5 см.

 

2В каструлю першою кладемо моркву, додаючи трішки олії. Порушивши моркву 7 – 10 хв, додаємо всі решту овочів.

 

3 Тушкуємо 25 – 30 хвилин, поки всі овочі не стануть м’якими. Додаємо сіль, цукор та лимонну кислоту. А також за необхідності томатну пасту (для потрібного кольору)

 

4 Збиваємо все блендером, до консистенції пюре. Далі ставимо каструлю на вогонь, кладемо туди половину очищеного стручка перця паприки, і варимо ще 5 хв. Виймаємо стручок перця.

 

5Накладаємо ікру в стерилізовані банки і закриваємо кришками. СМАЧНОГО!

 

Ця ікра зроблена за рецептом Алли Ковальчук. Ось відео на якому Ви зможете переглянути приготування в її виконанні.

Відео


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook

Коментарі

avatar
  Підписатись  
Сповістити про