Котлети з гарбуза

Складові:

гарбуз – 1 кг.
цибуля – 2 шт.
картопля – 1 шт.
манка – 1 склянка
сіль
перець

Приготування:

1). Натерти кілограм гарбуза. Дві цибулини і картоплину дрібно нарізати. Змішати овочі, обсмажити на олії, потім налити трохи води і залишити тушкуватися на повільному вогні близько 20 хвилин.

2). Всипати половину склянки манки, добре розмішати і протушкувати ще хвилин десять. Овочеву масу охолодити, додати спеції і трави за смаком, сформувати котлети і обсмажити, обвалявши в сухарях.

3). До цих котлет добре подати такий соус: оливкову олію прогріти разом з подрібненим часником, поки останній не розчиниться.