Складові:
борошно пшеничне – 150 гр. (може знадобиться трохи більше)
маргарин – 50 г.
молоко – 3 ст. л.
цибуля – 1 середня головка
олія соняшникова – 1 ст. л. (для обсмажування цибулі)
сода – 1/3 ч. л.
сіль – 1/3 ч. л.

Приготування:
1). Цибулю дрібно нарізуємо на кубики, та обсмажуємо до золотистого кольору. Остуджуємо.
2). Борошно змішуємо з содою, сіллю та натертим маргарином.
3). Додаємо молоко та обсмажену цибулю.
4). Замішуємо тісто.
5). Розкачуємо тісто товщиною 4 – 5 мм. Формою витискаємо печиво, або нарізуємо ножем.
6). Духовку розігріваємо до 180 градусів, та випікаємо 10 – 15 хвилин.

Смачного!