Крекер з цибулею
Крекер з цибулею
Крекер з цибулею
Оцініть рецепт

Інгредієнти:

борошно пшеничне – 150 гр. (може знадобиться трохи більше)
масло (маргарин) – 50-60 гр.
молоко – 3 ст. л.
цибуля  – 1 середня головка
олія соняшникова – 1 ст. л. (для обсмажування цибулі)
сода (розпушувач) – 1/4 ч. л.
сіль – 1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

Цибулю дрібно порубати і обсмажити на раст. олії до золотистого кольору. Остудити.

Борошно змішати з содою, сіллю, розм’якшеним маргарином. Додати молоко, обсмажену цибулю і замісити тісто.

Розкачати тісто в пласт товщиною 0,3-0,5 см, склянкою або виїмкою вирізати печиво, можна зробити дірочки виделкою (але це за бажанням) і випекти на змащеному олією деку при 200 ° С. (у мене пішло 5 хвилин)

Готове печиво охолодити. І можна починати хрустіти. Смачного Rose good

Замість цибулі можна покласти в тісто натертий сир 70-100 гр. Крекери за бажанням можна посипати маком, кунжутом, кмином, сіллю і злегка прокатати качалкою, щоб мак і кунжут прилипли до тесту і після випічки не обсипалися.