П'яна вишня
П'яна вишня
П’яна вишня
Оцініть рецепт

Тісто:

 

6 шт. яєць
2 ст. цукру
2 ст. муки
5-6 ст.л. какао
2 ч. л. соди

Начинка:

400 – 500 г. вишень
400 г. згущоного молока
400 г. масла

Білки збиваємо в пишну піну. Додаємо цукор і ще раз збиваємо.

Жовтки збиваємо з гашеною содою. З’єднуємо білкову масу з жовтковою.

Муку змішуємо з какао. Перемішуємо з масою. Виливаємо в змащену форму. Випікаємо до готовності. Коли остине, розрізаємо пополам та виймаємо середину коржів, подрубнюючи їх на малі шматки.

Розм’якле масло збиваємо міксером, потроху добавляючи згущене молоко. Збиваємо до створення пишного крему. Добавляємо вишні та подрібнений корж.

Накладаємо в середини коржів отриману масу. З’єднуємо їх до купи та поливаємо глазур’ю.