Манник з чорницею
Манник з чорницею
Манник з чорницею
Оцініть рецепт

Інгредієнти:
манна крупа 200 г.
борошно 200 г.
цукор 200 г.
кефір 200 г.
розпушувач 12 г.
маргарин для випічки 100 г.
яйце 2 шт.
чорниця свіжа 1 стакан

Приготування:
Змішати просіяне борошно з розпушувачем, цукром, манкою. Додати яйце і кефір, добре перемішати. Маргарин розтопити і остудити. Додати маргарин в тісто і добре перемішати. Додати ягоди і акуратно перемішати. Викласти тісто в змащену маслом фому і поставити в заздалегідь розігріту духовку. Випікати при 180С приблизно 40 хвилин. Манник трохи остудити у формі, потім дістати і посипати цукровою пудрою.