Морквяний пиріг
Складові:
Морква – 3 шт.
Яйця – 2 шт.
Цукор 150 г.
Ванільний цукор – 1 п.
Олія – 100 мл.
Борошно – 200 г.
Розпушувач – 1 ст.л.
Кориця – 0,5 ч.л.
Горіхи, насіння – за бажанням
 
Приготування:
1). Моркву чистимо та натираємо на дрібній тертці.
2). В миску збиваємо два яйця, додаємо цукор та ванільний цукор. Збиваємо міксером.
3). До отриманої маси додаємо натерту моркву. Перемішуємо.
4). Додаємо олію, борошно, розпушувач. Перемішуємо.
5). За смаком додаємо або подрібнені горіхи або насіння соняшнику.
6). Перемішуємо та випікаємо при температурі 170 градусів протягом 40-50 хвилин.
 
Смачного!