Морквяний торт
Морквяний торт

Інгредієнти:

Морква – 4 шт.
Кокосова стружка – ½ ст.
Волоський горіх – ½ ст.
Ізюм білий – ½ ст.
Мед – 3 ст. л.
Сир кисломолочний – 200 г.
Цедра лимона – 1 ч. л.
Яйця – 3 шт.
Банани – 2 шт.
Фініки – 15 шт.
Соняшникова олія – ​​6 ст. л.
Вівсяні пластівці – 1 ст.
Кориця – ½ ч. л.
Мускатний горіх – ½ ч. л.
Мелений кардамон – ½ ч. л.
Приготування:

Яйця збити блендером з подрібненими бананами і фініками до однорідної маси.

Додати пластівці, кардамон, корицю, мускатний горіх. Трохи посолити і все ретельно перемішати.

Додати натерту моркву, кокосову стружку, порубані горіхи і родзинки, вимісити тісто.

Викласти тісто у форму і випікати – 40 хвилин при температурі 160 С.

Для сирної глазурі змішати сир з соком лимона і медом, змастити сумішшю торт і посипати волоськими горіхами. Прикрасити морквиною.