Складові
- Червоне сухе вино – ¾ л
- Вода – ¾ л
- Яблуко – 2 штуки
- Апельсини – 2 штуки
- Мед – 200 г
- Кориця – на смак
- Гвоздика – на смак
- Аніс (бадьян) – за смаком
- Кардамон – за смаком
- Мускатний горіх – за смаком
- Імбир – за смаком
- Каркаде – 1 столова ложка
- Чорний чай – 1 столова ложка
Приготування
1Залити воду в каструлю і довести до кипіння. Всипати чай і спеції. Використовувати потрібно не мелені спеції, інакше глінтвейн вийде каламутним.
2
Залити вино, додати нарізані фрукти і мед. Не доводячи до кипіння зняти з вогню. Подавати гарячим з імбирними пряниками.