Новорічний глінтвейн
Новорічний глінтвейн

Складові

  • Червоне сухе вино – ¾ л
  • Вода – ¾ л
  • Яблуко – 2 штуки
  • Апельсини – 2 штуки
  • Мед – 200 г
  • Кориця – на смак
  • Гвоздика – на смак
  • Аніс (бадьян) – за смаком
  • Кардамон – за смаком
  • Мускатний горіх – за смаком
  • Імбир – за смаком
  • Каркаде – 1 столова ложка
  • Чорний чай – 1 столова ложка

Приготування

1Залити воду в каструлю і довести до кипіння. Всипати чай і спеції. Використовувати потрібно не мелені спеції, інакше глінтвейн вийде каламутним.

 

2

Залити вино, додати нарізані фрукти і мед. Не доводячи до кипіння зняти з вогню. Подавати гарячим з імбирними пряниками.