Складові
- Кефір – 250 г.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сода – 0,5 ч. л.
- Цукор – 3 ст. л.
- Борошно – 1,5 ст.
- Яйце – 2 шт.
- Олія – 3 ст. л.
- Ванілька
Приготування
1
В миску наливаємо кефір. Туди соду гасимо оцтом. Відставляємо на 10 хвилин.
2Додаємо яйце, цукор, олію. Все збиваємо блендером.
3 Борошно змішуємо з розпушувачем. Далі змішуємо з рідкою масою. Має вийти консистенція густої сметани.
4 Випікаємо на добре розігрітій сковорідці без олії. Смачного!
Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook