Консервований кавун
Консервований кавун
Консервований кавун
5 (100%) 4 голосів

Складові

  • Розрахунок складових на 3-х літрову банку.
  • Кавун
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Сіль – 2 ст. л.
  • 3 таблетки ацетилсаліцилової кислоти.

Приготування

1

В чисту банку накладаємо порізані кусочки кавуна. Заливаємо окропом, накриваємо кришкою та даємо настоятись 15 хвилин.

 

 Зливаємо рідину з банки, доводимо до кипіння та знов заливаємо нарізані кавуни. Чекаємо 15 хвилин.

 

3 Знову зливаємо рідину. Додаємо цукор, сіль та таблетки ацетилсаліцилової кислоти, Ретельно перемішуємо та доводимо до кипіння.

 

4

Заливаємо в банки. Стерилізуємо банки 15 – 20 хвилин. Закручуємо.

 

5

В банку можна покласти гілочку м’яти або дві-три скибки лимона (без цедри)

 


Новинки від Tandicook.com.ua в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/tandicook