Складові:
Яблука – 4-5 шт.
Лимонний сік – 1 ст.л.
Цукор – 3 ст.л.
Ванільний цукор – 1 п.
Молоко – 150 мл.
Борошно – 6 ст.л.
Розпушувач – 1 ч.л.
Вершкове масло – 30 г.
Кориця+1 ч.л.+ 4 шматочки масла на верх.
Приготування:
1). Яблука чистимо від шкірки, насіння та нарізаємо на шматочки.
2). До яблук додаємо 1 с.л. лимонного соку. Перемішуємо.
3). В миску збиваємо 2 яйця, додаємо цукор, ванільний цукор, молоко, борошно, розпушувач та розтоплене масло. Все перемішуємо до однорідності.
3). Об’єднуємо тісто з яблуками. Перемішуємо.
4). Викладаємо все в змащену форму.
5).Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.
Смачного!