Інгредієнти:
тісто:
3 яйця
2/3 ст. цукру
1/2 ст. меду
2 ст.л. з гіркою крохмалю
1/2 ч.л. солі
1 ч.л. без верху соди
1 ст. борошна
крем:
пачка сметани 250 гр.
цукор за смаком
ванілін за бажанням
Приготування:
Яйця збити з цукром в піну, додати мед і сіль, знову гарненько збити.
Змішати борошно з крохмалем і содою, підмішати в тісто.
Форму змастити маслом, присипати борошном, вилити тісто і на 180 градусах випікати хвилин 30-40, перевіряйте сірником або зубочисткою корж.
Остиглий корж розрізаємо впоперек на дві частини і промазуємо кремом.
Крем: сметану змішуємо з цукром, цукру рівно стільки, скільки вважаєте за необхідне. Крем повинен бути рідкуватий, так коржі краще просочаться. Торт можна посипати крихтами з коржа, обрізавши попередньо і подрібнивши бічні частини або ж подрібненими горіхами.
Дати торту просочитися декілька годин і пригощатися на здоров’я!
Торт виходить не дуже великим, я використовувала роз’ємну форму діаметром 20 см.